+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Lázeňský hotel Terra Bewertungen

Hotelbewertung

85%
Sehr gut

by 60 reviews

  • Personal

    85%
  • Sauberkeit

    91%
  • Ausstattung

    82%
  • Komfort

    87%
  • Preis-leistungverhältnis

    79%
Bewertungen anzeigen Geschrieben von:
  • Junges Paar
Bewertungen zeigen:
Sortieren nach:
Show:

Oldřich Šimr

Älteres Paar, 10.10.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
82 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 9.10.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jana Jeřábková

Einzelreisende, 7.10.2017

Jihomoravský kraj

  • Gesamtbewertung
92 %
  • Janské lázně jsou krásné, personál ochotný, služby na dobré úrovni, ubytování pohodlné. Budu se k vám ráda vracet.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Hana Dufková

Einzelreisende, 6.10.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
80 %
  • Doporučila bych určitě v létě a v zimě,když je sníh. Ale počasí si objednat nejde.

  • Uzavření vchodu a východu dveřmi z bazénu při jeho čištění. V den odjezdu pořádně pršelo tahat se se zavazadly v dešti do kopce na parkoviště,zvlášť ,když je člověk handicapovaný, byl pro mě problém. Taky je málo parkovacích míst u hotelu Terra,vzhledem k ubytovací kapacitě.

Personál
8
Služby
7
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
7

Igor Ladziansky

Einzelreisende, 3.10.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jaroslav Novák

Einzelreisende, 2.10.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
98 %

(Ohne Text Stern)

Personál
9
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Eva Vaňková Ing.

Gruppe von Freunden, 4.9.2017

Středočeský kraj

  • Gesamtbewertung
82 %
  • Celkově dobrý dojem. Hodnotím spojení lázeŇských domů mezi sebou a bazen, zejména v zimních měsících je to výhodné.

  • Asi nic,, spokojená. Jen složitější přesun z auta do Terry, není kde zastavit a cesta kufrů dlouhá na pokoj zejména pro ty, kteří jsou méně pohybliví.

Personál
8
Služby
8
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Alena Lukavská

Einzelreisende, 4.9.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
90 %

(Ohne Text Stern)

Personál
9
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Věda Zapletalová

Einzelreisende, 28.8.2017

Olomoucký kraj

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Na pokoji chybí větší skříň nebo komoda, nedovedu si představit přijet na delší období než jeden týden, i tak jsme měly dvě ženy problém s oblečením. Na recepci ne příliš profesionální přístup.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jaroslava Hubáčková

Einzelreisende, 25.8.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Relaxačně akční dovolená, vše skvělé, ubytování, podmínky, personál,... cena odpovídá nabídce

  • Strava mohla být méně slaná, ráno bych ocenila více celozrného a tmavého pečiva, většinou bylo jen bílé

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Familie mit Kindern, 24.8.2017

Zlínský kraj

  • Gesamtbewertung
88 %
  • Stezka korunami stromů Lezecká stěna na Černé hoře Aquacentrum Možnost celodenních autovýletů Přiměřeně termínované procedůry Polopenze

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Hana Urbánková

Einzelreisende, 21.8.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
94 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
7

Marie Dvořáčková

Einzelreisende, 21.8.2017

Jihomoravský kraj

  • Gesamtbewertung
70 %
  • Pokoj nově vybavený, příjemný, útulný. Cvičení SM-systém bylo velmi dobře vedeno. Krásné okolí, vzhledem k počasí výborná možnost procházek a výletů.

  • Často nevhodné načasování procedur - perlička-cvičení-masáž-zábal. Podle mě má být cvičení- perlička-zábal-masáž. Nepoznala jsem, z jakého důvodu byl vybrán program proti bolesti zad jako nejlepší program roku 2015. Plavecký bazén byl mimo provoz, v relaxačním bazénu bych očekávala teplejší vodu vzhledem k tomu, že není určený k plavání.Vzhledem k postižení pacientů bylo kromě kolonády málo laviček.

Personál
7
Služby
6
Čistota
7
Komfort
9
Cena/kvalita
6

Josef Bednařík

Einzelreisende, 21.8.2017

Olomoucký kraj

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Líbilo se mi už přijetí na recepci, super vybavený pokoj, velmi klidný, luxusní koupelna i pro hůře pohyblivé. Líbil se mi přístup všech na procedurách, zejména na masážích.

  • Parkování je problematické, ale řešitelné.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Jan Novák

Einzelreisende, 15.8.2017

Ústecký kraj

  • Gesamtbewertung
72 %
  • Nelíbilo se mi že tu chybí větší zábava 2x v týdnu na podium je málo

Personál
6
Služby
7
Čistota
7
Komfort
10
Cena/kvalita
6

Hana Králová

Einzelreisende, 15.8.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
86 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
8
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Anonymus

Einzelreisende, 9.8.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Bez nedostatků. Pobyt pouze trochu komplikovalo dopravní omezení, což samozřejmě není vina lázní.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Ivana Vydrová

Gruppe von Freunden, 27.7.2017

Královéhradecký kraj

  • Gesamtbewertung
94 %

(Ohne Text Stern)

Personál
9
Služby
10
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Irena Šmahelová

Einzelreisende, 26.7.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
56 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
3
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
5

PETR POKORNÝ

Einzelreisende, 18.7.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
56 %
  • 1.NEODPOVÍDAJÍCÍ STRAVA /VEČEŘE/ PŘI PŘÍJEZDU -/JAKO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ -KOLÍKA S GULÁŠEM -, / 2.VELMI NEDOSTATEČNÉ PARKOVÁNÍ, KOMPÚIKACE PŘI ODJEZDU-ZNEPŘÍSTUPNĚN PŘÍSTUP/UZAMČEN/ NA PARKOVIŠTĚ PŘES AQVACENTRUM

Personál
5
Služby
4
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
5
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.