Lázeňský hotel Terra Recenze

Hodnocení hotelu

85%
Velmi dobré

dle 65 recenzí

  • Personál

    86%
  • Čistota

    91%
  • Vybavení

    83%
  • Pohodlí

    88%
  • Poměr cena/kvalita

    80%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • mladý pár
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Anonym

jednotlivec, 13.11.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
92 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
6

Irena Lambertová

jednotlivec, 12.11.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 3.11.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Oleg SIEBERT,

dospělý pár, 23.10.2017

Liberecký kraj

  • Celkové hodnocení
80 %
  • Líbilo se nám vše - od personálu přes stravu,ubytování i celkové prostředí

  • vše o.k.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Naďa Matějíčková

skupina přátel, 16.10.2017

Ústecký kraj

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Byli jsme celkem 4 a mohu mluvit za všechny.Byli jsme moc spokojený se vším co jsme mohli prožít-

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Oldřich Šimr

dospělý pár, 10.10.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
82 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 9.10.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jana Jeřábková

jednotlivec, 7.10.2017

Jihomoravský kraj

  • Celkové hodnocení
92 %
  • Janské lázně jsou krásné, personál ochotný, služby na dobré úrovni, ubytování pohodlné. Budu se k vám ráda vracet.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Hana Dufková

jednotlivec, 6.10.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
80 %
  • Doporučila bych určitě v létě a v zimě,když je sníh. Ale počasí si objednat nejde.

  • Uzavření vchodu a východu dveřmi z bazénu při jeho čištění. V den odjezdu pořádně pršelo tahat se se zavazadly v dešti do kopce na parkoviště,zvlášť ,když je člověk handicapovaný, byl pro mě problém. Taky je málo parkovacích míst u hotelu Terra,vzhledem k ubytovací kapacitě.

Personál
8
Služby
7
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
7

Igor Ladziansky

jednotlivec, 3.10.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jaroslav Novák

jednotlivec, 2.10.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
98 %

(bez textového hodnocení)

Personál
9
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Eva Vaňková Ing.

skupina přátel, 4.9.2017

Středočeský kraj

  • Celkové hodnocení
82 %
  • Celkově dobrý dojem. Hodnotím spojení lázeŇských domů mezi sebou a bazen, zejména v zimních měsících je to výhodné.

  • Asi nic,, spokojená. Jen složitější přesun z auta do Terry, není kde zastavit a cesta kufrů dlouhá na pokoj zejména pro ty, kteří jsou méně pohybliví.

Personál
8
Služby
8
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Alena Lukavská

jednotlivec, 4.9.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
90 %

(bez textového hodnocení)

Personál
9
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Věda Zapletalová

jednotlivec, 28.8.2017

Olomoucký kraj

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Na pokoji chybí větší skříň nebo komoda, nedovedu si představit přijet na delší období než jeden týden, i tak jsme měly dvě ženy problém s oblečením. Na recepci ne příliš profesionální přístup.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jaroslava Hubáčková

jednotlivec, 25.8.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Relaxačně akční dovolená, vše skvělé, ubytování, podmínky, personál,... cena odpovídá nabídce

  • Strava mohla být méně slaná, ráno bych ocenila více celozrného a tmavého pečiva, většinou bylo jen bílé

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

rodina se staršími dětmi, 24.8.2017

Zlínský kraj

  • Celkové hodnocení
88 %
  • Stezka korunami stromů Lezecká stěna na Černé hoře Aquacentrum Možnost celodenních autovýletů Přiměřeně termínované procedůry Polopenze

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Hana Urbánková

jednotlivec, 21.8.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
94 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
7

Marie Dvořáčková

jednotlivec, 21.8.2017

Jihomoravský kraj

  • Celkové hodnocení
70 %
  • Pokoj nově vybavený, příjemný, útulný. Cvičení SM-systém bylo velmi dobře vedeno. Krásné okolí, vzhledem k počasí výborná možnost procházek a výletů.

  • Často nevhodné načasování procedur - perlička-cvičení-masáž-zábal. Podle mě má být cvičení- perlička-zábal-masáž. Nepoznala jsem, z jakého důvodu byl vybrán program proti bolesti zad jako nejlepší program roku 2015. Plavecký bazén byl mimo provoz, v relaxačním bazénu bych očekávala teplejší vodu vzhledem k tomu, že není určený k plavání.Vzhledem k postižení pacientů bylo kromě kolonády málo laviček.

Personál
7
Služby
6
Čistota
7
Komfort
9
Cena/kvalita
6

Josef Bednařík

jednotlivec, 21.8.2017

Olomoucký kraj

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Líbilo se mi už přijetí na recepci, super vybavený pokoj, velmi klidný, luxusní koupelna i pro hůře pohyblivé. Líbil se mi přístup všech na procedurách, zejména na masážích.

  • Parkování je problematické, ale řešitelné.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Jan Novák

jednotlivec, 15.8.2017

Ústecký kraj

  • Celkové hodnocení
72 %
  • Nelíbilo se mi že tu chybí větší zábava 2x v týdnu na podium je málo

Personál
6
Služby
7
Čistota
7
Komfort
10
Cena/kvalita
6
WEB UKLADÁ COOKIES

Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním cookies na Váš počítač.