+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Lázeňský hotel Terra Recenze

Hodnocení hotelu

84%
Velmi dobré

dle 54 recenzí

  • Personál

    84%
  • Čistota

    90%
  • Vybavení

    81%
  • Pohodlí

    86%
  • Poměr cena/kvalita

    78%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • mladý pár
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Eva Vaňková Ing.

skupina přátel, 4.9.2017

Středočeský kraj

  • Celkové hodnocení
82 %
  • Celkově dobrý dojem. Hodnotím spojení lázeŇských domů mezi sebou a bazen, zejména v zimních měsících je to výhodné.

  • Asi nic,, spokojená. Jen složitější přesun z auta do Terry, není kde zastavit a cesta kufrů dlouhá na pokoj zejména pro ty, kteří jsou méně pohybliví.

Personál
8
Služby
8
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Alena Lukavská

jednotlivec, 4.9.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
90 %

(bez textového hodnocení)

Personál
9
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Věda Zapletalová

jednotlivec, 28.8.2017

Olomoucký kraj

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Na pokoji chybí větší skříň nebo komoda, nedovedu si představit přijet na delší období než jeden týden, i tak jsme měly dvě ženy problém s oblečením. Na recepci ne příliš profesionální přístup.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jaroslava Hubáčková

jednotlivec, 25.8.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Relaxačně akční dovolená, vše skvělé, ubytování, podmínky, personál,... cena odpovídá nabídce

  • Strava mohla být méně slaná, ráno bych ocenila více celozrného a tmavého pečiva, většinou bylo jen bílé

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

rodina se staršími dětmi, 24.8.2017

Zlínský kraj

  • Celkové hodnocení
88 %
  • Stezka korunami stromů Lezecká stěna na Černé hoře Aquacentrum Možnost celodenních autovýletů Přiměřeně termínované procedůry Polopenze

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Hana Urbánková

jednotlivec, 21.8.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
94 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
7

Marie Dvořáčková

jednotlivec, 21.8.2017

Jihomoravský kraj

  • Celkové hodnocení
70 %
  • Pokoj nově vybavený, příjemný, útulný. Cvičení SM-systém bylo velmi dobře vedeno. Krásné okolí, vzhledem k počasí výborná možnost procházek a výletů.

  • Často nevhodné načasování procedur - perlička-cvičení-masáž-zábal. Podle mě má být cvičení- perlička-zábal-masáž. Nepoznala jsem, z jakého důvodu byl vybrán program proti bolesti zad jako nejlepší program roku 2015. Plavecký bazén byl mimo provoz, v relaxačním bazénu bych očekávala teplejší vodu vzhledem k tomu, že není určený k plavání.Vzhledem k postižení pacientů bylo kromě kolonády málo laviček.

Personál
7
Služby
6
Čistota
7
Komfort
9
Cena/kvalita
6

Josef Bednařík

jednotlivec, 21.8.2017

Olomoucký kraj

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Líbilo se mi už přijetí na recepci, super vybavený pokoj, velmi klidný, luxusní koupelna i pro hůře pohyblivé. Líbil se mi přístup všech na procedurách, zejména na masážích.

  • Parkování je problematické, ale řešitelné.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Jan Novák

jednotlivec, 15.8.2017

Ústecký kraj

  • Celkové hodnocení
72 %
  • Nelíbilo se mi že tu chybí větší zábava 2x v týdnu na podium je málo

Personál
6
Služby
7
Čistota
7
Komfort
10
Cena/kvalita
6

Hana Králová

jednotlivec, 15.8.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
86 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Anonym

jednotlivec, 9.8.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Bez nedostatků. Pobyt pouze trochu komplikovalo dopravní omezení, což samozřejmě není vina lázní.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Ivana Vydrová

skupina přátel, 27.7.2017

Královéhradecký kraj

  • Celkové hodnocení
94 %

(bez textového hodnocení)

Personál
9
Služby
10
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Irena Šmahelová

jednotlivec, 26.7.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
56 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
3
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
5

PETR POKORNÝ

jednotlivec, 18.7.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
56 %
  • 1.NEODPOVÍDAJÍCÍ STRAVA /VEČEŘE/ PŘI PŘÍJEZDU -/JAKO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ -KOLÍKA S GULÁŠEM -, / 2.VELMI NEDOSTATEČNÉ PARKOVÁNÍ, KOMPÚIKACE PŘI ODJEZDU-ZNEPŘÍSTUPNĚN PŘÍSTUP/UZAMČEN/ NA PARKOVIŠTĚ PŘES AQVACENTRUM

Personál
5
Služby
4
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
5

Iveta Musilová

jednotlivec, 17.7.2017

Královéhradecký kraj

  • Celkové hodnocení
60 %
  • Hotel byl pěkný útulný,pěkně zařízený,čistý.

  • Strava v hotelu byla spíš formou jídelny.Večeře bez zeleniny a zeleninových salátů, ovoce nebylo vůbec jen u snídaně a moučníky to byla jedna hrůza

Personál
6
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
4

Panec Jan

ostatní, 14.7.2017

Liberecký kraj

  • Celkové hodnocení
82 %

(bez textového hodnocení)

Personál
7
Služby
7
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
7

Anonym

jednotlivec, 5.7.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
88 %
  • Vybaveni a design pokoje

  • Dlouho trvajici prihlaseni a odhlaseni na recepci, na muj emailovy dotaz pri objednani pobytu na dokoupeni veceri mi nikdo neodpovedel a na miste pri prijezdu v sobotu mi sdelili ze to jiz nelze, ze jsem mela objednat predem. Recepce dle meho nestiha odbavovat pacienty i platici hosty do vsech objektu a vsech sluzeb. Hotel Terra by mel mit svou recepci.

Personál
6
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Zdeněk Elčkner

jednotlivec, 4.7.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
70 %
  • -velká spokojenost s používáním bazénu,welness i s masérskými službami

  • -špatné informace od recepčního,který nevysvětlil parkování ani používání karty sloužící k manipulaci s dveřmi od pokoje a další věci -obrovské množství komárů na pokoji

Personál
5
Služby
5
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
8

Jaroslav Staněk

rodina se staršími dětmi, 3.7.2017

Středočeský kraj

  • Celkové hodnocení
84 %
  • Lázně moc pěkné ,prostředí a příroda moc krásná..

  • V Hotelu Terra pokoje moc hezky zrekonstruované ale co se týká s uložení si věcí do skříněk to je špatné moc malé a pro 2 osoby to je nic. No prostě nemáte si kam dát věci.

Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
6
Cena/kvalita
7

Anonym

dospělý pár, 26.6.2017

Středočeský kraj

  • Celkové hodnocení
82 %
  • I přes počáteční nepřesnost v časování procedur bylo po našem dotazu vše uvedeno do pořádku.

  • Hotelu ani "SPA" nemohu nic vytknout.

Personál
9
Služby
8
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
7
WEB UKLADÁ COOKIES

Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním cookies na Váš počítač.